Enduro Series
Event 1: 05th February 2023 - 09:30
  TIME ZONES
GT3 Challenge Series
Event 2: 17th September 2023 - 01:00 UK
  TIME ZONES
Enduro Series
Event 3: -
Enduro Series
Event 4: -

Track Information

Dragontrail
  • Country: Croatia
  • Length: 4.352 Km
  • Turns: 14
  • Track Type: Original
  • Road Type: Tarmac
  • Dragon Trail - Gardens is a fictional circuit introduced in Gran Turismo Sport as part of Update 1.18. It is a 4km circuit set in Croatia that is situated not too far from the coastline. The circuit is noticeably more complex than its Seaside counterpart, featuring more continuous corners and plenty of technical sections. The circuit also undulates more as it passes over a hill, making it easy to lose grip and destabilize. The "Gardens" on the track's name is derived from the green olive fields looking down on the course.


    Track Map - GT=Engine

    Event 1 Information - 05th February 2023 - 09:30 UK

    DATE: 05th February 2023 - 09:30 UK
    CLASS: GR1/GR3/GR4
    CAR: Multiclass
    SERIES: SCW Endurance Series
    TRACK: Dragontrail Seaside 2
    RACE: 2 Hours
    ENTRIES: Europe, RSA, Australia
    CLASS: PRO - GR1, PRO-AM - GR3, AM - GR4

    Series Logo

    UK CDT EDT CET AWST AEST
    09:30 03:30 04:30 10:30 16:30 18:30
    Time Session Series Length
    09:30 Open
    09:30 Practice Multiclass 30 Mins
    10:00 Support Karts 10 Mins
    10:10 Qualifying Multiclass 10 Mins
    10:20 Race 1 Multiclass 120 Mins
    12:30 Closes
  • Layout: Dragontrail Seaside 2
  • Time: TBA
  • Distance: 2 Hours
  • Tyres: RSS - RH
  • Degradation: x3
  • Fuel Start: 65%
  • Depletion: X3
  • Pit Stop: Mandatory
  • Damage: Heavy
  • Tuning: ON
  • BOP: OFF
  • Handicap: ON
  • Turbo: NOT allowed
  • PRO - GR1 NEW, PRO-AM - GR3, AM - GR4
  • Event 2 Information - 17th September 2023 - 01:00 UK

    DATE: 17th September 2023 - 01:00 UK
    CLASS: GR3
    CAR: GT3
    SERIES: SCW/WECFF GT3 Challange
    TRACK: Dragontrail Seaside
    RACE: 2 x 30 Mins
    ENTRIES: Australia, North America

    Series Logo

    UK CDT EDT CET AWST AEST
    01:00 19:00 20:00 02:00 08:00 10:00
    Time Activity Series Length
    01:00 Open
    01:00 Practice GT3C-S 30 Mins
    01:30 Support Vint 1960s 10 Mins
    01:40 Break 5 Mins
    01:45 Race 1 GT3C-S 30 Mins
    02:15 Break 5 Mins
    02:20 Race 2 GT3C-S 30 Mins
    02:50 Closes
  • Layout: Dragontrail Seaside
  • Weather: Random
  • Distance: 30 Minutes
  • Tyres: RS - RH
  • Degradation: x3
  • Fuel Start: 80%
  • Depletion: X3
  • Pit Stop: Mandatory
  • Damage: Weak
  • Tuning: ON
  • BOP: SET (Auto/Manual)
  • Handicap: ON
  • Other:
  • Turbo: NOT Allowed